Varmt välkommen till oss på Dilbert Måleri - Inredning AB

Hos oss här på Dilbert Måleri - Inredning AB har vi under åren samlat på oss en hel del erfarenhet. Vi vet vad våra kunder vill ha och nyckeln till framgång är att ha nöjda kunder. Vi erbjuder bland annat måleri, snickeri, tapetsering och fasadputsning till våra kunder och vi gör allt för att de ska bli så nöjda som möjligt. Varmt välkommen in till oss för att få veta mer om vad vi kan erbjuda dig som kund. 

Med fokus på dig som kund

Vi på Dilbert Måleri - Inredning AB arbetar med dig som kund i största fokus. Det spelar ingen roll om det är små eller stora uppdrag, vi tar oss an alla typer av måleriarbeten. För att du som kund ska få det du vill ha är det viktigt att vi tillsammans gör upp en plan på vad som behöver åtgärdas. Du får givetvis vara med hela vägen från början till slut och påverka arbetet. Vi är det självklara valet för dig som vill ha en proffsig målerifirma. 

Kontakta oss

Med tydlig kommunikation oss emellan och med en känsla för service arbetar vår personal för att du som kund ska bli så nöjd som möjligt. Vi på Dilbert Måleri - Inredning AB utför uppdrag både för dig som privatperson men även för större företag eller bostadsföreningar. Varmt välkommen att kontakta oss för en offert eller för att få veta mer om våra tjänster och det vi erbjuder inom måleri.