Varmt välkommen till oss på Kosha AB

Hos oss här på Kosha AB har vi under åren samlat på oss en hel del erfarenhet. Vi vet vad våra kunder vill ha, och nyckeln till framgång är att ha nöjda kunder. Vi erbjuder bland annat måleri, snickeri, tapetsering och fasadputsning, och vi gör allt för att våra kunder ska bli så nöjda som möjligt. Varmt välkommen till oss för att få veta mer om vad vi kan erbjuda dig som kund.

Med fokus på dig som kund

Vi på Kosha AB arbetar med dig som kund i fokus. Det spelar ingen roll om det rör sig om små eller stora uppdrag, vi tar oss an alla typer av hantverksprojekt. För att du som kund ska få det du vill ha är det viktigt att vi tillsammans gör upp en plan över vad som behöver åtgärdas. Du får givetvis vara med hela vägen från början till slut och påverka arbetet. Vi hoppas vara det självklara valet för dig som vill ha en proffsig målerifirma.

Kontakta oss

Med tydlig kommunikation oss emellan och med ett fokus på service arbetar vår personal för att du som kund ska bli så nöjd som möjligt. Vi på Kosha AB utför både uppdrag för dig som privatperson samt för företag och bostadsföreningar. Varmt välkommen att kontakta oss för en offert eller för att få veta mer om våra tjänster.