Kosha AB är ett måleriföretag för dig 

Vill du måla om fasaden på ditt hus? Eller är det fönsterrenovering som du behöver hjälp med? Vi på Kosha AB är ett företag som erbjuder flera olika typer av hantverkartjänster, inte bara målning. Detta inkluderar bland mycket annat asbestsanering, murning, putsarbeten och snickeritjänster. När det gäller målning är vi bland annat specialiserade på takmålningar. Vi har moderna maskiner och arbetar professionellt och effektivt.

Eftersom vi är så allsidiga kan vi hjälpa dig med flera olika typer av bygguppdrag. Under årens lopp har vi skaffat oss ett stort antal nöjda kunder, kunder som återkommer till oss gång på gång.

Måleriföretag med kvalitetsprodukter

Vi på Kosha AB är mycket serviceinriktade och gör vårt bästa för att kunderna ska bli nöjda med oss. När du anlitar oss som ditt måleriföretag ska du veta att vi alltid arbetar med kvalitetsmaterial som håller länge. Färgen är av hög kvalitet samtidigt som jobbet utförs noggrant och effektivt. Vi lämnar en trygghetsgaranti för våra jobb. Som privatperson kan du utnyttja ditt ROT-avdrag för våra tjänster. Vi har goda referenser och samarbetar med många andra hantverkare.

Rivning och renovering av väggar och golv

Vi erbjuder även golvbeläggningsarbeten, så också detta kan du anlita oss för. Vi kan också hjälpa dig med rivning och renovering av din fasad. Även asbestsanering är något som vi kan hjälpa dig med. Vi har både den kompetens och den skyddsutrustning som krävs för detta jobb, och även fackkunskaper.

Vi har rutinerad och skicklig personal som är experter på sina jobb. Därför kombinerar vi gärna tjänster som du vill ha hjälp med. Vi kan snickra, måla, renovera, och mycket annat. Oavsett vilken typ av hjälp du behöver är du därför välkommen till oss!