Dilberts Måleri – Inredning AB är ett måleriföretag för dig 

Kanske vill du ha fasaden i Bromma ommålad, men kanske vill du också få fönsterrenovering utförd. Vi på Dilberts Måleri – Inredning AB är ett allround måleriföretag som är väl etablerade i branschen och som gör det mesta, inte bara målning. Behöver du asbestsanering, vill du ha taket målat, eller har du murnings- och putsarbeten eller snickerier du vill ha gjorda, kan du med förtroende vända dig till oss. Som måleriföretag är vi specialiserade på takmålning och vi har moderna maskiner och arbetar professionellt och effektivt.

 

Eftersom vi är så allsidiga är vi alltid ett måleriföretag för dig. Självklart utför vi alla sorters målning och tapetsering, och det har blivit något av vår specialitet, med många nöjda kunder i Bromma som återkommer till oss när de har nya projekt på gång.

Måleriföretag med kvalitetsprodukter

Vi på Dilberts Måleri är mycket serviceinriktade och gör vårt bästa för att kunderna ska bli nöjda med oss. När du anlitar oss som ditt måleriföretag ska du veta att vi alltid arbetar med kvalitetsmaterial som håller länge. Färgen är av hög kvalitet och jobbet utförs noggrant och effektivt, så att du blir nöjd med resultatet och sedan gärna vill rekommendera oss till dina bekanta. Vi lämnar trygghetsgaranti på utförda jobb hos dig. Som privatperson kan du utnyttja ditt ROT-avdrag för våra tjänster. Vi har goda referenser och ett brett samarbete med andra hantverkare.

Rivning och renovering av väggar och golv

Vi gör många golvbeläggningsarbeten, så du kan anlita oss för vad du än behöver få gjort i huset. Kanske vill du få utfört ett rivningsjobb eller hela fasaden omgjord. Många anlitar oss för att utföra en professionell asbestsanering, och vi har såväl kompetens som rätt skyddsutrustning för detta jobb, som kräver fackkunskaper.

Vi har rutinerad och skicklig personal, som är experter på sitt jobb, och därför kombinerar vi gärna tjänster som du vill ha hjälp med. Vi kan snickra, måla, renovera och mycket annat, så du är varmt välkommen att fråga oss i första hand när du till exempel vill ha något både snickrat och målat. Vi fixar det mesta åt dig, så bara kontakta oss.