Våra måleritjänster i Bromma

Kosha AB hjälper dig som privatperson, fastighetsägare och/eller företagare med alla typer av måleriarbeten, ombyggnationer och servicejobb. Kosha AB är väletablerat, samarbetar med seriösa hantverkare och har goda kontakter inom byggbranschen. Det innebär att vi kan åta oss totalrenoveringar lika väl som mindre jobb. Inget jobb är för stort eller för litet för oss.

Vi utför även fasadarbeten, golvarbeten och väggbeläggning. ROT-avdraget kan du som privatperson utnyttja när du anlitar oss.


img

Måleri, tapetsering och stuckatur

Behöver du måla om kan du tryggt anlita oss. Vi har erfarenhet och skickliga medarbetare som hjälper dig med måleriarbeten, tapetsering och stuckatur i ditt hem, på ditt kontor, eller i din fastighet. Vi är specialister på takmålning och tar hjälp av moderna maskiner för bästa möjliga resultat.

img

Snickeri, murning och putsarbeten

Vad du än behöver inom snickeri och murning kan du tryggt vända dig till oss. Vi har genom våra kontakter med många olika duktiga hantverkare alltid möjlighet att erbjuda dig hjälp med byggnation, utbyggnad eller renovering.

img

Asbestsanering och rivning

Att sanera asbest är inget man ska ge sig på själv. Vi har erfarenhet av asbestsanering och vidtar de skyddsåtgärder som krävs. Även rivning kan du tryggt överlämna åt oss. Vi har gott om kunskap och erfarenhet när det gäller rivning, sortering och bortforsling av rivningsmaterial.

img

Totalrenovering och renovering av träfönster

Har du gamla fönster i trä finns det all anledning att renovera de. Träfönster har en lång livslängd om de underhålls och renoveras vid behov. Har du en bostad, ett kontor eller en fastighet som behöver totalrenovering åtar vi oss också detta tillsammans med våra duktiga partners.