Våra måleritjänster i Bromma

Dilbert Måleri hjälper dig som privatperson, fastighetsägare och bostadsrättsförening med alla vanliga målningsarbeten, ombyggnationer och servicejobb. Dilbert Måleri är väletablerat och samarbetar med seriösa hantverkare och har goda kontakter inom byggbranschen. Det innebär att vi kan åta oss totalrenoveringar lika väl som mindre jobb. Inget jobb är för stort eller för litet för oss.

 

Vi utför även fasadarbeten och golvarbeten och jobbar även med väggbeläggning. ROT-avdraget kan du som privatperson utnyttja vid hantverkstjänster och renovering.


img

Måleri, tapetsering och stuckatur

Behöver du måla om kan du tryggt anlita oss. Vi har erfarenhet och skickliga medarbetare som hjälper dig med målningsarbete, tapetsering och stuckatur i ditt hus eller din lägenhet. Vi är specialister på takmålning och tar hjälp av moderna maskiner för bästa resultat.

img

Snickeri, murning och putsarbeten

Vad du än behöver inom snickeri eller murning kan du tryggt vända dig till oss. Vi har genom våra kontakter med många olika duktiga hantverkare alltid möjlighet att erbjuda dig hjälp med byggnation, utbyggnad eller renovering.

img

Asbestsanering och rivning

Att sanera asbest är inget man ska ge sig på själv. Vi har erfarenhet av asbestsanering och vidtar de skyddsåtgärder som krävs. Även rivning kan du tryggt överlämna åt oss, vi sitter på bra med kunskap och erfarenhet vad gäller rivning, sortering och bortforsling av rivningsmaterial.

img

Totalrenovering och renovering av träfönster

Har du gamla fönster i trä finns det all anledning att låta renovera dem. Träfönster har lång livslängd om de underhålls och renoveras vid behov. Har du en lägenhet eller ett hus som behöver totalrenovering åtar vi oss detta tillsammans med våra duktiga partners.